Instruktörer

Här presenterar vi kort de personer som ansvarar för träningen i vår förening.

Huvudinstruktör

Terje Kristoffersen har tränat aikido hos Marks Budoklubb sedan hösten 1987 och bor i Roasjö i Svenljunga kommun. Han tycker att aikidon har gett honom självförtroende och harmoni. Terje har huvudansvaret för all träning inom föreningen och håller personligen i träningen på onsdagar för passet främst riktad till vuxna deltagare. Du kan läsa mer om Terje på denna presentationssida.

Instruktörer

Robert van Helsing har tränat aikido sedan 1984 och även varit med och startat aikidoverksamhet på andra platser. Han leder träning tillsammans med Terje onsdagarnas pass som främst vänder sig till vuxna deltagare.  Du kan läsa mer om Robert här på YogaKlostrets hemsida.

Pierre Eriksson har också tränat aikido länge och ansvarar för närvarande för träningen på måndagarna (om tillräckligt många deltagare finns) som riktar sig främst mot våra ungdomar.

Kristin Olsson ansvarar för närvarande inte för några schemalagda träningspass.

Ansvariga för Barn- och ungdomsträning

Magnus Brenne ansvarar för den lekfulla aikidon på onsdagar och började sin aikidobana i Göteborg där han tränade ett år i början på 1990-talet. Har tränat hos Marks Budoklubb 2015 och har innan aikidon tränat judo och karate. Aikidon och klubben har gett honom många underbara vänner och en pusselbit till livet.

Thomas Ilander sköter den lekfulla aikidon tillsammans med Magnus.

****
Förutom de personer som nämns här har Marks Budoklubb flera medlemmar som har tränat aikido i decennier och är en tillgång för klubbens verksamhet och träningskvalitet.